abasb

Poštovné zdarma

Při objednávce
nad 999 Kč

abasb

Vše skladem!

Nečekejte, zboží
dodáme do 2 dnů.

abasb

Nakupujte bez rizika

Garantujeme vrácení
peněz do 30 dnů.

Co říkají zákazníci

“Agaro.cz jsem objevila teprve nedávno, koupila jsem si tu dvě jarní šálky a jsem spokojená. Dobrý poměr cena/výkon."

Marie V.

“Zajímavý výběr šátků a sál. Ještě bych ho, ale trochu rozšířila, chybí mi tu větší výběr geometrických tvarů. Zboží dorazilo rychle."

Petra F.

“Potřeboval jsem rychle koupit dárek pro přítelkyni a nevěděl jsem jaký. Zboží bylo skladem, takže jsem nakonec objednal šátek a myslím, že se líbil."

Michal S.

“Skvělý dárek pro přítelkyni! Na poprvé jsem se netrefil se vzorem. Požádal jsem o výměnu zboží a všechno proběhlo bezproblémů."

Martin R.

“Šátků není nikdy dost! Rychlé dodání, dobré ceny."

Andrea M.

“Před dovolenou jsem sháněla nějaký plážový šátek, nikde jsem ho nemohla na internetu najít až jsem narazila na tenhle e-shop."

Katka V.

Podmínky ochrany osobních údajů

 I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Antonín Šebík, IČ: 747 70 462, se sídlem Vavřenova 1440, Praha 4 (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Vavřenova 1440, Praha 4, 142 00

email: info@agaro.cz

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro přípravu objednávky.
  3. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro dodání objednávky.
  4. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
  5.  

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování relevantního obsahu,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely zasílání obchodních sdělení a newsletterů podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě (tento souhlas je třeba vyjádřit v nastavení profilu uživatele webu).
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

IV.

Osobní údaje, které zpracováváme automaticky, a cookies

  1. Při návštěvě webu o Vás můžeme automaticky shromažďovat některé informace, jako jsou např. IP adresa, datum a čas přístupu, prostup webu, internetový prohlížeč, nastavení Vašeho jazyka. Z důvodu zachování maximálního soukromí jsou tato data anonymizovaná, a proto nejsou přiřaditelná konkrétní osobě.
  2. Automaticky zpracovávaná data, vč. cookies jsou shromažďována v rámci oprávněného zájmu za účelem poskytování relevantního obsahu.
  3. Web využívá externí reklamní a analytické systémy (Google AdWords, Sklik, Heureka, Google Analytics), včetně technologie retargetingu, která umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v partnerských reklamních sítích. Všechna tato data jsou anonymizována.

V.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 16 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

VI.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy (např. Česká Pošta).
  • .
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VII.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VIII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

IX.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.